הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לפברואר, 2014

  • ענת אלשטיין

    זנב שור עם בצלצלי פנינה טריים

    תצוגה מקדימה

    מנה חורפית, אחת מהמנות המיוחדות והיותר מורכבות לביצוע אבל הטעם מפצה על כל המאמץ. עכשיו בחורף, טעם הבשר משתלב עם היין שבו אני מבשלת. זנב הוא נתח די חסר ביקוש ובינתיים גם זול יחסית (לא כמו שקרה לשייטל). לדעתי עדיין לא "גילו" אותו. הרוב מכירים אותו מהמרק התימני שאפשר למצוא בכרם התימנים בשפע. מה שמייחד את המנה הזאת הוא כמות הג'לטין...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה