הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לינואר, 2014

  • ענת אלשטיין

    מרק אספרגוס ופטריות

    תצוגה מקדימה

    זיכרון ילדות חזק שלי הוא מרק האספרגוס של אמא שלי. זכרתי באופן מאד ברור את הטעם שלו. בכל פעם שיצא לי לאכול במקומות שונים מרק אספרגוס, הטעם שלו היה אחר. לא הבנתי למה יש לאספרגוס טעם אחר... ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה