הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לאוקטובר, 2013

  • ענת אלשטיין

    דג מאודה - דברים קטנים מהלב

    תצוגה מקדימה

    את הדג המאודה אני מכינה כמו שמכינים דים סאם. דים סאם – בעברית – "דברים קטנים מהלב". המתכון הזה נוגע בדיוק בהגדרה של דים סאם – מנה עם נשמה, לא מחייבת, עדינה במיוחד. כשגיליתי את פירוש המילה, התרחב לי הלב. אין עוד אוכל שמפרש תחושה בצורה מדויקת כל כך והתחושה הזו נתנה לי את ההשראה לכתיבת הפוסט....

    תגובות

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה