הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לנובמבר, 2012

  • ענת אלשטיין

    האנשובי שלי בטעם גן עדן

    תצוגה מקדימה

    רוב חיי לא סבלתי אנשובי. ואז זה קרה לי – נס אני קוראת לזה – התאהבתי בו. היום אני חסידה (אדוקה) של אנשובי. אפשר לומר שעברתי סוג של המרת דת קולינארית: מאויבת לאוהבת. איך זה קרה, אתם שואלים? יום אחד, לא יודעת למה, החלטתי לכבוש אנשובי בעצמי תוך שאני מקפידה במיוחד על כמות המלח והעדינות ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • ענת אלשטיין

    מרק אמיתי של חורף

    תצוגה מקדימה

    ואם אני כבר פה, אז בא לי להכין לכם מרק. מרק אמיתי של חורף. מחכה ליום שיביא את הגשם… מחכה ומחכה… כל מה שאני מבקשת הוא להכין מרק ביום של גשם… לא משנה איזה מרק… קודם כל בסיס כמו לכל דבר בחיים צריך בסיס… מרק שיביא מזור… נחמה… לגוף ולנשמה. מספיק הריח המרגיע שמגיע לכל מי שעובר ברחוב...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • ענת אלשטיין

    קצת עלי

    תצוגה מקדימה

    נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

    תגובות

    פורסם לפני 7 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה