הבלוג של ענת רוז

anat_rose

עדכונים:

פוסטים: 14

עוקבים: 6

החל מדצמבר 2016

מרק אפונה עשיר וטעים עם נגיעה של חמאת בוטנים וכוסברה טרייה 

המצרכים הדרושים:

כרישה גדולה, שטופה היטב.. חתוכה לאורך ולפרוסות
3 גבעולי סלרי גדולים ויפים, קצוצים
2 תפן”א בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
גזר גדול (עם הקליפה, כיוון שרוב הנוטריינטים נמצאים בה.. רק לדאוג לשטוף היטב..!) חתוך לחתיכות גסות
חופן עלי פטרוזיליה
חופן עלי סלרי
כוס אפונה ירוקה יבשה (רצוי להשרות כמה שעות)
שמן זית
מלח
גרגירי כוסברה

חמאת בוטנים טעית
כוסברה טרייה

התהליך:

לחמם סיר גדול על האש, לשים מעט שמן זית ולטגן את הכרישה עד שהיא נעשית שקופה ורכה. להוסיף את הסלרי. לערבב ולהשאיר על האש עוד 3-4 דקות. להוסיף את תפוחי האדמה את הגזר. לערבב שוב ואחרי כ-5 דקות להוסיף את עלי הסלרי, הפטרוזיליה, האפונה והתבלינים. להוסיף מים, להביא לרתיחה.. להנמיח את האש ולבשל כשעה-שעה וחצי, לתת בראש עם הבלנדר-מוט. לערבב ולהוסיף מלח אם צריך. למזוג לצלוחיות, לפנק בכפית חמאת בוטנים טבעית ומעט כוסברה וסקוויז של לימון.

בתאבון! :)

 

 

עוד מהבלוג של ענת רוז

היי

אני אוהבת לבשל. ולאכול. וזה כל הסיפור, בעצם.  ...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

פריטטה חגיגית

פריטטה עם מלאאאאא ירקות :) מתאים ל-3 אנשים, או לשניים ממש ממש רעבים. המצרכים הדרושים: 6 ביצים מעט חלב 1 בצל סגול קטן, חתוך לשניים ופרוס 3 שיני שום 1 כוס כרוב ניצנים,...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

בולונז עם "ספגטי" זוקיני

אותה המנה, מינוס הפחמימות המצרכים הדרושים: 1/2 קילו בשר טחון 1 בצל לבן בינוני, קצוץ גס 5 שיני שום, קצוצות 1 גזר גדול, קצוץ 1/2-1 פלפל חריף ירוק (תלוי איך אתן/ם עם חריף),...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה