הבלוג של Amit Segal

החיים בתבניות

לראשונה בחיי הבנתי מה בדיוק אני רוצה לעשות, אז הקמתי עסק אחרי 12 שנים כשכירה ורתמתי לתוכו את כל הידע והניסיון שלי בכל הנוגע לניהול הבק אופיס ופרויקטים. אז סדר וארגון זה השם הנרדף שלי. מעבר לזה, אני כותבת ספר אותו אני מגדירה... +עוד

לראשונה בחיי הבנתי מה בדיוק אני רוצה לעשות, אז הקמתי עסק אחרי 12 שנים כשכירה ורתמתי לתוכו את כל הידע והניסיון שלי בכל הנוגע לניהול הבק אופיס ופרויקטים. אז סדר וארגון זה השם הנרדף שלי. מעבר לזה, אני כותבת ספר אותו אני מגדירה כמציאות בדיונית. מממשת את האהבה שלי למשחק כל יום שישי, יחד עם המנטור עודד קוטלר וחבורה אינטימית של שחקנים. משתדלת ממש ממש לעשות רק את הדברים שעושים לי טוב והופכים אותי לשמחה. :)

עדכונים:

פוסטים: 12

החל מינואר 2017

איך מצאתי את עצמי בסדנת בישול מקצועית באמצע תהליך של הקמת עסק חדש, שלושה ימים לפני יומולדת 38

27/01/2017

אז למה בכלל הגעתי לכאן?

זו בדיוק השאלה ששאלתי את עצמי שראיתי את כל המתנות שקיבלתי.

סינר ממותג – מגניב. אולי להסתובב איתו בבית בימי קיץ חמים?

“סכיני שף”. שף? מה הקשר אליי? שני הסכינים היחידים שיש לי בבית משמשים אותי לחתוך ירקות ובמקרה הטוב תפוח.

צידנית קטנה ובתוכה מלא מלא תבלינים קפואים – “מה אני עושה עם כל זה?” וזו בדיוק הנקודה בה התחלתי לחשוב לעצמי, אז למה בכלל הגעתי לכאן?

האמת, לפני כמה שבועות ראיתי פוסט בפייס שבאמת אין לי מושג איך מצא את דרכו אליי, אני ממש לא קהל היעד, אפילו רחוקה ממנו,  אני לא בבלוגים של בישול, לא חברה בקבוצה שיש בה אפילו את המילה אוכל אבל משהו שם תפס לי את העין. סדנת בישול של 10 מפגשים שבה לומדים איך לבשל. אוקיי, אם ככה, אז אני בול קהל היעד. לא זוכרת מה כתבתי בתגובות אבל זכיתי!

אז למה בכלל הגעתי לכאן?

הידע הקולינרי שלי רחב בהרבה יותר מכישורי הבישול שלי. בכלל לכתוב את המילה בישול ואת השם שלי באותו המשפט נשמע כמו התחלה של בדיחה. אני יודעת להכין אוכל מאוד מאוד ספציפי. מכאן ועד לבשל… הדרך ארוכה. טוב אני קצת מקצינה. אבל זה מה שאני עושה לפעמים.

התרגלתי לחשוב שאני לא אנינת טעם.

התרגלתי לחשוב שאני לא יודעת לבשל.

התרגלתי לחשוב שכדאי מאוד שבן הזוג העתידי שלי ידע לבשל, אחרת כל מה שנאכל זה סלמון, סלט וחביתה.

הנה, שוב אני מקצינה.

אני יודעת להכין גם פסטה, קציצות במיץ עגבניות ומרק עוף.  למען האמת, מרק זה הדבר היחיד שנמצא באחריותי בכל ארוחת חג משפחתית.

כולם מביאים בשר בקר, תבשילים, דגים, כל מיני דברים ממולאים ואני? מרק.

בסדר, כל אחד צריך לדעת במה הוא טוב ולעשות את זה הכי טוב שהוא יכול.

אז למה בכלל הגעתי לכאן?

התרגלתי לחשוב שסלמון, פרגית וסלט הם דווקא תפריט לא רע.

התרגלתי לחשוב שרק אימהות מבשלות.

התרגלתי לחשוב שבישול ואני זה לא זה.

אז הנה אני היום, 3 ימים לפני יומולדת 38, מתחילה מסע שלא חשבתי שאעשה. 10 שבועות של דברים שאני לא מכירה, של לימודים, של אנשים חדשים , של אתגר לא פשוט עבורי אבל בעיקר, הנאה.

אז למה בכלל הגעתי לכאן?

מהרגע בו החלטתי לצאת לעצמאות ולפתוח עסק, הבנתי לראשונה את המשמעות של לעשות משהו שממלא אותי, שמעניק לי תחושה של יעוד, משהו שהוא רק בשבילי. אחת ההחלטות החשובות שעשיתי בעקבות זה, היתה להקפיד לעשות רק מה שעושה לי טוב.

מפגש ראשון הוכתר כהצלחה!

האם המטבח ואני ניכנס למערכת יחסים מחייבת או שנישאר בקשר של “שלום שלום”?” הזמן יגיד וגם אני.

I'll Just put it here

עוד מהבלוג של Amit Segal

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

מתכון פשוט לתפוחי אדמה פריכים בתנור

חבר אמר לי לא מזמן "את לא מבינה איזה כיף זה להכין משהו ושהבנות הקטנות שלי מבקשות עוד". הוא לא ידע (אולי עכשיו, אם יקרא שורות אלו), שהמשפט הפשוט, הכנה והקסום הזה.. הצית אצלי משהו. אז המשימה השבועית היא תפוחי אדמה. מכיוון שאני לא...

הקציצות הצמחוניות הכי טעימות שטעמתי. מטוגנות, אפויות יש לכל דורש :)

שיעור כלבבי - בשר טחון. כמה אני אוהבת בשר בקר יודעים רק הקרובים אליי. סטייק עסיסי, קציצות בקר מטוגנות, קציצות במיץ עגבניות, קציצות הודו, קציצות בפסטו והרשימה ממשיכה וממשיכה. אחת מחברות הקבוצה המדהימה של #15גווניםשלדולי היא...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה