אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד
עדכונים:
פוסטים: 751
החל מאוקטובר 2013
10/11/2019
למצרכים:
1 חלה פרוסה
1 קופסת אגסים משומרים (אפשר עם כל פרי רך אחר)
5 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
1 כוס חלב או ריוויון
1 שמנת מתוקה
שקדים פרוסים
אבקת סוכר
להכנה:
לשים חתיכות של חלה פרוסה בתבנית משומנת. בין לבין להניח אגסים.
לערבב בקערה את הביצים סוכר הווניל, שמנת מתוקה וחלב, עד שהבלילה תהיה הומוגנית.
לשפוך מעל הלחם.
לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר לשעה.
להסיר את הניילון ולפזר מעל שקדים פרוסים.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש.
סרטון הדגמה למתכון:
https://bit.ly/2qDJywq
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות