הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 723

עוקבים: 560

החל מאוקטובר 2013

יאללה! איזו הברקה, איך לא חשבתי על זה קודם אני שואלת את עצמי. ממש כמו עוגת גבינה קרה רק בכדורים מצופים בציפוי ירקרק מופלא – כדורי גבינה עם שוקולד לבן בציפוי פיסטוק. כמה שזה קל, זריז ו…כל אחד יכול!

17/05/2018

כדורי גבינה בציפוי פיסטוק SMALL

יצרנית המזון מיה הזמינה אותי לסדנה מתוקה מהסרטים. את הסדנה העבירה אסטלה, מלכת המתוקים. מעבר להיותם יצרני מזון, הם גם מובילים בתחום האפיה. קיבלתי במתנה שפע של פיצוחים ומוצרי אפייה ואז…..אז התחלתי לחגוג.

למצרכים:

400 גרם פירורי עוגיות או ביסקוויטים טחונים

400 גרם גבינה לבנה מסוננת מנוזלים (שלוש שעות בתוך שקית בד או ציפית)

3/4 כוס אבקת סוכר

100 גרם שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד לבן

ווניל

גרידה מתפוז אחד

100 גרם פיסטוק טחון

להכנה:

להמיס במיקרו את השוקולד הלבן והשמנת ולערבב עד שיתאחדו.

להעביר את הגבינה לקערה ולערבב אותה עם האבקת סוכר, הווניל וגרידת התפוז. להוסיף אליה את השמנת עם השוקולד המומס. להוסיף את פירורי העוגיות ולערבב היטב.

להעביר למקרר לצינון של שעה.

לכדרר כדורים בידיים ולכדרר כל כדור בתוך הפיסטוק הטחון.

לשמור בקירור עד להגשה.

בהצלחה!

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה