הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 701

עוקבים: 545

החל מאוקטובר 2013

בצק שמאים עשיר ומופלא, מתחבר לפסטו, עגבניות מיובשות וגבינה טובה. יכול להיות רע? בואו ביחד איתי, תצפו בסרטון שהכנתי לכם ונכין ביחד את המאפה שושנים היפייפה הזה.אז….מי מלכת השושנים?

14/05/2018

32592836_10213949482945999_5505695413983772672_n

לבצק:
350 גרם קמח
1 ביצה
חצי כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
חצי כף מלח
1 קרם פרש (או שמנת חמוצה)
2 כפות שמן זית
כחצי כוס מים
למלית:
1 צנצנת פסטו (אני השתמשתי בשל SACLA
חצי צנצנת עגבניות מיובשות בשמן
גבינה חרפרפה (אני השתמשתי ברותם של מחלבות בארי)
למריחה:
ביצה טרופה

אופן הכנה:

את ההכנה צילמתי לכם בסרטון המסביר איך מכינים את המאפה מא’ ועד ת’. לאחר שתצפו בו תבינו כמה הוא פשוט וקל להכנה. זה עוד לפני שדיברתי בכלל על הטעם (ועל הריח)

ו……אל תשכחו לעקוב אחריי בערוץ היוטיוב החדש שלי, כשאוכל ואהבה נפגשים <3

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה