אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד
עדכונים:
פוסטים: 740
החל מאוקטובר 2013
09/01/2018
למצרכים:
1 דג פרידה מפולט וחתוך לרצועות
2 פאק צ’וי חתוכים לחצי וחלוטים 4 דרות במים רותחים
חצי כרובית מחולקת לפרחים חלוטים 5 דקות במים רותחים
1 פחית קרם קוקוס מאסטר שף
1 כף מחית קארי צהובה
1/2 פלפל צ’ילי חריף פרוס
4 שיני שום קצוצות
1 כף ג’ינג’ר מגורד
2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
1 כף צ’ילי מתוק מאסטר שף
1 כוס מים
שמן קנולה
עלי כוסברה
להכנה:
1. בסיר גדול שטוח לשים שכבה דקיקה של שמן. לחמם ולהוסיף את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי החריף.
2. להוסיף את מחית הקארי ולערבב עד שתימס בשמן.
3. להוסיף את החלב קוקוס ואת המים. לערבב הכל ולהביא לרתיחה. להוסיף את הסויה ואת הצ’ילי המתוק.
4. להוסיף את הכרובית והפאק צ’וי ולבשל 10 דקות.
5. להוסיף את הפילטים של הדג ולערבב הכל יחד.
6. לבשל יחד עוד כ-7 דקות ולהסיר מהאש.
7. להניח על אורז ומעל לפזר עלי כוסברה ולהגיש.
בתיאבון
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות