כדורי גבינה פריכים

כדורי גבינה פריכים מופלאים לימי הקיץ, ליד בירה קרה, על שולחן המאזטים ובכלל. מי שיטעם יגיד: וואו!

 

20116900_10211535140668951_7330985959172044758_o

למצרכים:

2.5 כוסות קמח תופח (השתמשתי בקמח תופח פלוס, ש-30% ממנו קמח מלא – של אסם)
1 ביצה
1 קופסא של גבינת שמנת פיראוס עם יוגורט
200 גרם חמאה מומסת
1 כפית מלח
3 כפות גבינת פרמזן מגורדת
שומשום לציפוי
להכנה:
לערבב את כל המצרכים בקערה, פרט לשומשום (בעזרת כף) עד קבלת בצק נוח לעבודה.
לכדרר עיגולים.
לכדרר כל כדור בשומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות או עד הזהבה.
ועכשיו, כל מה שנותר זה לפתוח בקבוק בירה קרה, או אפרול שפריץ מלא מלא מלא קרח וקאווה, לשבת רגל על רגל (מול המזגן 😉 ) ולחגוגגגגגג.