הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 747

החל מאוקטובר 2013

כדורי גבינה נימוחים וטעימים בצורה ממכרת. זריזים, קלילים ובעיקר פשוטים להכנה. ילוו כל ארוחה, קוקטייל, בופה או סתם כנשנוש.

14/12/2016

15556036_10209443123329825_137464624_nאת המתכון המופלא הזה המצאתי, שקיבלתי גבינה להתנסות.

כשאני מקבלת מוצר להתנסות, אני אוהבת להמציא עבורו מתכון חדש. כמעט כמו להמציא אותו מחדש. אופי המתכונים שני אוהבת הם זריזים, קלילים וכל אחד יכול להצליח בהם. זה שהנחה אותי כשקיבלתי לידי את הגבינה.

אלו כדורי קוקטייל קטנים, רכים, פריכים, נימוחים, ריחניים בטעם של שום ובצל ירוק. הם כ”כ טעימים, שאפילו אני חטאתי ואכלתי חצי תבנית כשיצאה מהתנור. הכדורים הללו הם ינוק מלווה באושר גדול.

למצרכים:

1 קופסת קרם גבינת שמנת עם בצל ועירית (תנובה)

200 גרם חמאה מומסת

1 ביצה

2.5 כוסות קמח תופח

1 כוס גבינה צהובה מגורדת

1/2 כוס פירורי פרמזן

3 בצלים ירוקים קצוצים

1 כפית מלח

להכנה:

1. לערבב את כל המצרכים יחד (למעט הפרמזן והבצל ירוק) עד איחוד.

15497693_10209443046847913_1116305031_n

2. להוסיף את הבצל הירוק ולערבב. הבצק המתקבל הוא רך אך נוח מאוד לגלגול ביד. אם הוא לא נוח, לשים במקרר לשעה עד שיתקשה מעט.15497896_10209443046927915_1038603505_n

3. לכדרר כדורים בגודל כדור פינג פונג ולטבול כל חלק עליון של כדור בפירורי גבינת פרמזן.

15554636_10209443046527905_1535998567_n

4. לסדר בתבנית אפיה על גבי נייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ25-30 דקות או עד שהם מזהיבים.

15554709_10209443046287899_951834825_n

15451328_10209443046487904_320723827_n

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה