הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 741

החל מאוקטובר 2013

פשטידת פטריות עם גבינת ריקוטה, עדינה, טעימה מאוד בעל ארומה וטעמים מופלאים של פטריות

15/11/2016

 

14925455_10209105061278485_723096923539883751_n

למצרכים:
סלסלת פטריות שמפניון פרוסות (לפרוס את הפטריות)
סלסלת פטריות פורטבלה פרוסות (לפרוס את הפטריות)
1 בצל גדול קצוץ
כף שום כתוש
צרור פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
1 קופסת גבינת ריקוטה 300 ג’
2 ביצים
1 כוס פרמזן מגורדת
1 כוס קמח תופח
מלח
להכנה:
1. לחמם שמן זית, להוסיף בצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף שום ולערבב. להוסיף את הפטריות ואת המלח ולערבב. להקפיץ יחד עד שהפטריות מצטמקות. לקרר מעט.
14956366_10209104879553942_7179513825722599997_n
2. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.
14962598_10209104880233959_6620757330659848052_n
3. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דק’.
בתיאבון :)

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה