הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

פסטה במינימום עבודה אבל ללא פשרות. אז איך מכינים פסטה מושקעת ללא מאמץ? איך גורמים למי שעובר ליד המחבת לנשנש עוד ועוד ועוד ללא הבחנה? כל התשובות במתכון המהיר הזה.

31/10/2016

A
למצרכים:
1 חב פסטה מבושלת ומסוננת לפי הוראות יצרן
1 סלסלה של פטריות שמפניון – לפרוס
1 סלסלה של עגבניות שרי חתוכות לארבע
1 כף שום כתוש
3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
שמן זית
מלח
להכנה:
1. לחמם מחבת ולהוסיף שמן זית בנדיבות.
2. להוסיף את הפטריות ולטגן אותן עד שמעט יזהיבו.
14695352_10209027895549390_6783020857544842578_n
3. להוסיף את העגבניות שרי ולערבב יחד. לטגן יחד כ- 5 דק. להוסיף מלח ואת השום הכתוש ולטגן יחד עוד מס’ דקות עד שהעגבניות יגירו נוזלים אך ישמרו על צורתן.
4. להוסיף את הפסטה ולערבב.
14708184_10209027896109404_1810656926958846479_n
5. לפזר מעל גבינת פרמזן ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כעשרים דקות.
14910393_10209027894309359_5278177200864283258_n
לא תוכלו להפסיק לנשנש

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

Thumbnail

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 7 years
Thumbnail

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
Thumbnail

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס