הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 741

החל מאוקטובר 2013

אפשר גם אחרת. אפשר לאכול שלגון ולהישאר רזה! לאכול בלי נקיפות מצפון – השלגון הרשמי שלי לקיץ הלוהט שבדרך!

14/06/2016

 

 
13260028_10207734051524098_168959272316829673_n

בדר”כ אינני כותבת וממליצה על מוצרים. אינני נוגעת ספציפית במוצר או בחברה. בעקבות שינוי משמעותי שעשיתי בחיי, השלתי 2 אנשים נוספים מגופי, לא יכולתי לעמוד בפני המוצר המפתה הזה.

13259993_10207734051044086_1385698082496601751_n

הופתעתי וחיבקתי מיד את השלגון החדש של נסטלה. מדובר בשלגוני פרי, המכילים 50% פרי וערכם הקלורי – 60-90 קלוריות בלבד. אותי זה מרגש. אותי זה מרגש לדעת ולהבין כשבא לי משהו מתוק, אני יכולה לשלוף שלגון בטעמים, כזה שלא מרגישים מקופחים, כזה שאוכלים בלי נקיפות מצפון. ההנאה כפולה.

גלידות נסטלה השיקה הקיץ את La-Frutta – סדרה חדשה של  שלגוני פרי מפנקים, המתאימה גם לטבעונים. קיימים שישה טעמים מפתיעים בעלי מרקם נימוח, המותאמים לטעמים המועדפים על הצרכן הישראלי: בננה- תמר- פקאן, פירות אדומים, תות שדה, מנגו טרופי, אננס- תפוז, מלון- תפוח.

למען הגילוי הנאות, טעמתי את כולם. לא הגעתי לתובנה ולהבנה מה טעים יותר מכולם. כולם טעימים מאוד.

13259990_10207734055284192_7147124208256771113_n

אני שמחה שחברה כמו נסטלה משקיעה בפיתוח מוצרים דלי קלוריות, משקיעה בפלח שוק חשוב זה, תוך שימת דגש אמיתי על טעמים, על מרקם, על שילובי טעמים ועל חווית האכילה של המוצר.

זה השלגון שלי לקיץ! תנסו, מבטיחה שלא תתאכזבו.

*** מגיע  במאגדות וביחידים ניתן להשיג  ברשתות השיווק ובמרכולים.

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה