הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

פסטה עם עגבניות זה שידוך מוצלח, פסטה עם עגבניות מיובשות זה שידוך מושלם. לזה תוסיפו שום, ריחן ו…..יש לכם מנה נפלאה!

27/03/2016

תמיד, כשאני ממהרת אני מכינה פסטה טובה וכולם מרוצים. אני אוהבת מאוד פסטה על בסיס של עגבניות וריחן. הפעם, הלכתי על עגבניות מיובשות מה שמעניק לפסטה ארומה נפלאה, חמצמצה עם טעם ממכר… כזו שמסיימים לאכול וחוזרים לסיר בשנית ובשלישית. אז, איך הכנתי אותה?

12910320_10207304780072580_1157354152_n

למצרכים:

10 עגבניות מיובשות לחות (חצאי עגבניות)

1 כף שום כתוש

1/2 כוס מחית עגבניות קלה

צרור גדול של בזיליקום

1 חב’ פסטה – פוזילי (ברגים) מבושלים לפי הוראות יצרן

שמן זית

להכנה:

1. לשים בקערה של מעבד מזון עם להב מתכת עגבניות מיובשות, 1 כף שום כתוש ושליש כוס שמן זית. לרסק הכל יחד עד שמתקבלת מעין משחה גרגירית.

2. לחמם 4 כפות שמן זית במחבת גדולה. להוסיף את העגבניות המיובשות שכתשנו קודם לכן, ולטגן יחד כדקה-שתיים. להיזהר לא לחרוך את העגבניות. להוסיף את מחית העגבניות הקלה ולבשל יחד 5 דקות.

3. להוסיף את הפסטה ולערבב עוד 2 דקות על האש.

4. להוריד מהאש ולפזר כמות נכבדה של עלי ריחן. לערבב הכל יחד ולהעביר לצלחת הגשה.

** ניתן להוסיף פרמזן מגורד או כל גבינה אחרת, אני אוהבת את המנה כמות שהיא – היא מושלמת ואין צורך להוסיך לה דבר (לטעמי האישי)

ב ה צ ל ח ה!

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

Thumbnail

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 7 years
Thumbnail

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
Thumbnail

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה