הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

למי לא נשארות בננות שאף אחד כבר לא רוצה? לא קורה לכם שיש לכם בקערת הירקות בננות שהשחירו? כאלה שכבר אין להם דורש? הרי לכם הפיתרון הזריז (ביותר), היעיל והמושלם – עוגת בננות רכה, עסיסית וטעימה שעורכת דקה וחצי של הכנה

16/01/2016

12509350_10206764711571205_6102097299458533151_nלמצרכים:

4 בננות בשלות מעוכות במזלג

3 ביצים

1 כוס סוכר חום דמררה

3/4 כוס שמן

1/2 כוס סירופ מייפל

מיץ מתפוז אחד (כחצי כוס)

2 כוסות קמח תופח

כוס שוקולד צ’יפס

להכנה:

לערבב בקערה: ביצים, שמן וסוכר בעזרת מטרפה. להוסיף את הבננות ולערבב היטב. להוסיף את הקמח ומיץ התפוזים ולערבב הכל יחד עד שתהיה עיסה הומוגנית. להוסיף את השוקולד צ’יפס ושוב לתת ערבוב קצר.

להעביר לתבנית משומנת ולאפות בחום של 170 מעלות למשך 40 דקות.

לפזר אבקת סוכר ו………. ב ת א ב ו ן!

1935815_10206764711931214_1205437766330392288_n

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה