פסטה מבושלת ברוטב עגבניות

בא לכם להכין פסטה אדומה אדומה, זריזה זריזה מבלי ללכלך יותר מדי כלים למעט סיר אחד? וזה עוד לפני שסיפרתי על התוצאה…. מושלם!

12295355_10206450820204117_6846281384995338945_n

למצרכים:

1 חבילת ספגטי דקים

1 בקבוק מחית עגבניות קלה (של MOTTI)

2 כפות גדושות רסק עגבניות

4 שיני שום כתושות

6 כפות שמן זית

3 כפות רוטב בסיסי לבישול (של אוסם) או 3 כפות סילאן+1 כפית שטוחה מלח

2.5 בקבוקים של מים (מהבקבוק הריק של המחית עגבניות)

להכנה:

בסיר עמוק לחמם את השמן זית. להוסיף את השום הכתוש. להוסיף את המחית עגבניות ואת הרסק עגבניות ולערבב להוסיף את הרוטב בסיסי לבישול או לחילופין את הסילאן והמלח. להוסיף את המים ולערבב. להביא לרתיחה. להוסיף פנימה את הפסטה ולבשל תוך כדי ערבוב עד שהפסטה תהיה מוכנה. כ- 10 דקות.

בתאבון 🙂

 

******* הכלי  המופיע במתכון, הינו מותג חדש בתחום כלי הבית מחברת HOME MARKET

המשיקה סדרות כלי הגשה ואירוח מובחרת מקרמיקה מעוטרת בשלל מוטיבים המלבישות את שולחן האוכל.