אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד
עדכונים:
פוסטים: 751
החל מאוקטובר 2013
25/10/2015
למצרכים:
1/2 ק”ג קמח תופח
1 ביצה
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
50 גרם חמאה מומסת
1 כף גדושה של זרעוני יאנסון
גרידת לימון, ווניל 1 כפית
1/2 כוס מים
להכנה:
לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר עם וו גיטרה וללוש יחד עד איחוד.
לחלק את הבצק לשתיים.
לרדד כל חלק לעלה דק ובעזרת גלגלת משוננת לחתוך מלבנים צרים וארוכים.
להניח בתבנית אפיה עם מרווחים קטנים בין האחד לשני. בעזרת צובטן או בעזרת מזלג לחורר/לצבוט את העוגיות.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
לשמור בקופסא אטומה.
להכין תה חם, להוסיף נענע ולטבול עוגיה בתה. עכשיו תגידו, אין הן???????
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות