הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 740

החל מאוקטובר 2013

לחמניות קוקטייל טעימות להפליא. ריחניות, טעימות, רכות והכי חשוב- עם טעם של עוד! כשאני ממציאה מתכון והמציאות עולה על כל דמיון אני הכי מאושרת!

30/08/2015

11930963_10205977066480570_7102852265924780608_oלמצרכים:

750 גרם קמח שמרים

100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

2 כפות סוכר

כף מלח

1/2 כוס שמן זית

1 צרור אורגנו טרי טחון במעבד מזון

מים (בערך 2 כוסות)

לפיזור מעל:

שמן זית

מלח ים אטלנטי (או מלח גס)

פרמזן

להכנה:

1. לשים בקערת המיקסר את כל המצרכים פרט למים ולאורגנו. לעבד את כל המצרכים ולהוסיף את המים בשלבים עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה ונעים למגע. ללוש 5 דקות. להוסיף את האורגנו הקצוץ וללוש עוד 2 דקות.

11951193_10205977067400593_5371878409955992096_n

2. להניח במקום חמים לתפיחה.

3. ליצור צורות של לחמניות. למרוח כל לחמנייה בשמן זית ולפזר מלח גס. להניח לתפיחה. לשים על כל לחמנייה מעט גבינת פרמזן.

11905770_10205977067520596_6446254689379040575_n

11954565_10205977067480595_2384017691489579540_n

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.

11891468_10205977066560572_8277464882902795432_o

 

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה