קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות.

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות.

קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן מחומרים זמינים שיש בביתכם, והו מחומרים ייחודים ומיוחדים.

מעבר לתכולה יש גם את הכלי. אם הכלי מזמין, מגרה, שובה את העין, נוצרת הרמוניה נפלאה ומנה יפיפיה וייצוגית להפליא. את הכלים המתאימים מצאתי בחנות פוקס הום, שם אני אוהבת לרכוש את כלי ההגשה שלי, מה שנותן למנות מראה מושלם ומושקע בעת ההגשה.

TOP

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

למצרכים:

1 שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

2 כפות אינסטנט פודינג

1 קופסת ריקוטה

ריבת משמש (הכי טוב מהכנה ביתית)

ריבת תות שדה (הכי טוב מהכנה ביתית)

פירורי ביסקוויט

להכנה:

  1. לשים בקערת מיקסר את השמנת, האינסטנט פודינג וניל והסוכר ולהקציף לקרם יציב. להוסיף את הריקוטה בתנועות קיפול לקצפת.
  2. להכנות המוקדמות: לשים את הקרם בשק זילוף (כדי שיהיה נוח ואסתטי), להכין את הכוסיות, פירורי הביסקוויט והריבות.
  3. לשים שכבה ראשונה של פירורי ביסקוויט, מעל, לזלף שכבה של קרם ריקוטה, מעל בעזרת כפית לשים שכבה של ריבת משמש, מעל שוב קרם ריקוטה, מעל שכבת ריבת תות שדה, לבסוף לקנח עם שכבה של פירורים.
  4. לשמור בקירור.
  5. ניתן לגוון את השכבות, הטעמים ובכלל…לפי בחירה.

3

מתכון לריבת משמש ביתית

מתכון לריבת תות שדה ביתית

לקולקצייה המרהיבה של פוקס הום