הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 741

החל מאוקטובר 2013

מנה כל כך פשוטה לעשייה שרק נראית מורכבת. שלב אחר שלב, איך להכין פרגית ממולאת בזמן קצר ובפשטות, מה שכמובן לא יסגיר את הטעם המושלם!

29/06/2015

11334232_10205536571428469_3981164522801812681_o

קבלו מתכון נפלא לפרגיות ממולאות עם בשר, אורז וצנוברים:
למצרכים:
6 פרגיות פתוחות (כמו שניצל)
300 גרם בשר טחון
2 כוסות אורז מבושל
4 כפות צנוברים
2 כפיות ראס אל חנות
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן זית
פפריקה
*** חובה להצטייד בנייר כסף
להכנה:
לחמם שמן זית במחבת. להוסיף את הבשר ולטגן עד שישנה את צבעו. להוסיף את האורז לטגן יחד ואת הצנוברים גם. לתבל עם ראס אל חנות (או בהרט), מלח, פלפל שחור גרוס.
על משטח עבודה לפרוס נייר כסף. להניח עליו את פרגית, למלא אותה, לגלגל ולסגור בהידוק את נייר הכסף סביב הרולדה ממש כמו סוכריה. לעשות כך גם עם שאר הפרגיות.
10353091_10205536571828479_4027223521326037191_n11254138_10205536571788478_7762683122254668102_n

להרתיח מים בסיר. להכניס פנימה את הסוכריות כסף (הפרגיות) לבישול של 10 דקות. להוציא מהמים ולקרר.
11036075_10205536571868480_4153482513775713396_n11665386_10205536571908481_4163234267820219472_nלפתוח את הנייר הכסף, להעביר את הפרגיות לתבנית. לבזוק מעל שמן זית (בנדיבות), לפזר פפריקה, מלח, פלפל שחור גרוס ולהכניס לצלייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
10557723_10205536571388468_6476496601264585700_oכ”כ פשוט – כ”כ טעים!!!!

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה