אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד
עדכונים:
פוסטים: 751
החל מאוקטובר 2013
3 תפוחים מקולפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
2 כפיות אבקת סוכר
כף מיץ לימון
8 חלבונים
8 חלמונים
280 גרם סוכר
325 גרם שקדים טחונים (במג’ימיקס) דק
גרידה מלימון שלם
1 כף מיץ לימון
50 גרם שקדים פרוסים
להכנה:
1. לשים את קוביות התפוחים, 2 כפיות אבקת סוכר ועף לימון בסיר קטן. לבשל על אש קטנה עד שהתפוחים רכים (בערך 10-15 דקות) לצנן. למעוך לפירה.
2. במיקסר עם וו הקצפה, להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וקשה.
3. בקערה נפרדת, לשים את השקדים הטחונים וגרידת הלימון ולערבב.
4. תוך כדי פעולה איטית מאוד של המיקסר, להוסיף את החלמונים, לאחר מכן להוסיף את התפוחים המרוסקים, כף מיץ לימון ולבסוף את השקדים וגרידת הלימון.
5. להעביר לתבנית משומנת, לפזר מעל שקדים פרוסים ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
6. לעטר באבקת סוכר ולהגיש.
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות