הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 737

עוקבים: 563

החל מאוקטובר 2013

פטוצ’יני פסטה אלי אוליו, פסטה ברוטב קליל של שמן זית ופטריות – פינוק משולם לארוחה מופלאה

22/03/2015

10872984_10204811211454923_8277565081373662236_o

למצרכים:

1 חבילת פסטה מסוג פטוצ’יני מבושלת לפי הוראות היצרן

2 סלסלאות פטריות (1 שמפניון+1 פורטבלה)

4 שיני שום כתושות

2 בצלצלי שאלוט פרוסים לטבעות

1/3 כוס שמן זית

צרור פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל שחור גרוס

לעיטור:

פרמזן מגורד

להכנה:

הדבר הראשון והכי חשוב במתכון, לתזמן את בישול הפסטה להכנת הפטריות. הפסטה צריכה להיכנס לרוטב מה שאומר שהיא צריכה להיות מוכנה מעט לפני הרוטב.

1. במחבת גדולה לחמם שמן זית היטב. לשים את השאלוט ולערבב עד הזהבה. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ. להקפיץ אץ הפטריות כל העת על להבת גז גבוהה כך שלא יתבשלו אלא יהיו צלויים.

2. לאחר שהפטריות השחימו, להוסיף את השום ולערבב. להוסיף מלח, פלפל שחור גרוס.

3. לפזר פטרוזיליה קצוצה ולערבב (כל העת על להבת גז גבוהה). להוסיף פנימה את הפסטה ולערבב הכל יחד. הפסטה תהיה עטופה בשמן הזית וציר הפטריות.

4. להעביר לצלחת הגשה, לפזר גבינת פרמזן מגורדת ו…….לאכול.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

הפוסט מוקדש לליאת עברי, שהופכת רגעים קטנים לרגעים ענקיים!

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה