הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

זו העוגה עליה תאמרו, איך לא חשבתי על זה קודם…. עוגת גבינה עם תות שדה בשכבות ביסקוויט עם ג’לי. עשר דקות ויש לכם עוגה מפנקת מלאת אהבה

06/03/2015

DSC_0517

זכרו! עשר דקות מ-עכשיו!

למצרכים:

1 חבילת פתי בר

1/2 כוס חלב

2 סלסלאות של תות שדה

2 חבילות ג’לי בטעם תות שדה

למלית גבינה:

750 גרם גבינה לבנה

1 שמנת חמוצה

1 שמנת מתוקה

1 גבינת נפוליאון 16% בטעם טבעי

1 אינסטנט פודינג וניל

3/4 כוס סוכר

 להכנה:

1. לקחת סלסלה אחת של תותים. לנקות אותם מהעלים לשטוף ולסנן. לשים במעמד מזון ולהפעיל על פולסים קצרים – התותים יהיו קצוצים – לא עיסה!

11051829_10204707540463213_2794455747976546614_n

2. בקערת המיקסר לשים את השמנת המתוקה אינסטנט פודינג וניל, והסוכר ולהקציף יחד. אחרי שמתקבל קרם יציב להוסיף את הגבינות והשמנת החמוצה ולהקציף יחד עוד כמה סיבובים של ההקצפה, עד שהכל יהיה אחיד ****** חשוב! ,תטעמו את הקרם! אני אוהבת את מידת המתיקות הזאת. אם אתם רוצים קרם מתוק יותר תוסיפו בשלב זה אבקת סוכר ותתנו עוד כמה סיבובים במיקסר. להוסיף את התותים ולערבב עם לקקן.

3. לצקת את החלב לצלחת עמוקה.

4. בתבנית ממרובעת או מלבנית, להניח שכבה ראשונה של ביסקוויטים לאחר טבילתם בחלב. לשים מעל גבינה עם תות. מעל שוב שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב. מעל שוב גבינה עם תות שדה.

5. השכבה הסופית היא – תותים פרוסים (מסלסלת התות שנשארה). לסדר יפה את התותים הפרוסים על שכבת הגבינה הסופית. את הג’לי להכין לפי הוראות היצרן ולקרר אותו מעט, לשפוך על העוגה ולהניח לקירור עד שהעוגה תתייצב, 3-4 שעות לפחות.

DSC_0513

נשארו לכם כמה דקות מתוך העשר להכין קפה?????

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה