הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 740

החל מאוקטובר 2013

עוגיות פילו משגעות במילוי של שוקולד וקוקוס. קריספיות, כאלה שמתפצפות ובפה ומשאירות טעם של עוד…

01/03/2015

DSC_0440

למצרכים:

1 חבילת עלי פילו מופשרים לילה במקרר

תרסיס שמן

למילוי:

1 צנצנת של ממרח שוקולד נוטלה או השחר

2 כוסות פירורי עוגיות (הכי טעים עם לוטוס)

200 גרם קוקוס

להכנה:

1. להניח דף פילו על משטח עבודה, לרסס אותו בתרסיס שמן. מעליו להניח עוד עלה. למרוח על העלה ממרח שוקולד, לפזר מעליו פירורי עוגיות ומעל לפזר קוקוס. לגלגל את העלה מעל המלית ולהצמיד אותו היטב למלית. לרסס את המשך העלה בתרסיס שמן ולסגור לצורת רולדה. להמשיך כך עם שאר העלים.

DSC_0412

3. להניח את הרולדות על תבנית עם נייר אפיה ולחתוך לפרוסות בעובי  4 ס”מ. לרסס אותן מעל בתרסיס שמן.

DSC_0420

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגיות מזהיבות.

5. לשמור בקופסה אטומה. ולהחביא אותן!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה