הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

עוגיות מטריפות עם בצק רק ונימוח על בסיס חמאה במילוי שוקולד – כליל השלמות!

25/12/2014

DSC_0314

למצרכים: 

240 גרם סוכר

360 גרם חמאה

2 ביצים

600 גרם קמח

תוכן של 1/2 מקל וניל או 2 כפיות תמצית וניל איכותית

מילוי:

ממרח שוקולד השחר (הכי הכי טעים)

לציפוי:

אבקת סוכר

עזרים:

חותכן בצורת לב

צנתר עגול (של שק זילוף) – לחור באמצי

להכנה:

1. לשים במיקסר עם וו גיטרה את חומרי הבצק וללוש רק עד איחוד (לא מעבר).

2. לקרר את הבצק 1/2 שעה במקרר.

3. לרדד את הבצק לעובי של 1 ס”מ בעזרת מערוך ולקרוץ לבבות. בחצי מהלבבות ליצור חורים בעזרת חור הצנתר.

4. לסדר בתבניות אפייה עם נייר אפיה ולאפות בתנור חם שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. לצנן היטב.

5. על הלבבות עם החורים לפזר אבקת סוכר (בעזרת מסננת), ואת החצי השני של הלבבות למלא בעזרת כפית ממרח שוקולד. לסגור אותם כמו סנדוויץ’.

6. לשמור הקופסא אטומה. ממליצה להפריד בין השכבות בקופסא עם נייר אפייה.

DSC_0315

בתאבון!

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה