הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

כרובית מבושלת ברוטב אדום, כל כך טעימה שלא צריכים לידה אפילו פחמימה….

26/11/2014

DSC_0599

הייתי מאוד עסוקה והיה עליי להכין ארוחת צהריים. על מנת לקצר זמנים, החלטתי הפעם לקנות כרובית חתוכה ושטופה שנמצאת במקררים בשופרסל. לא התחרטתי. המנה היתה מוכנה בצ’יק וטעמה – מושלם!

למצרכים:

1 חבילת כרובית נקייה (במקרר של הירקות – של שופרסל) 500 גרם

1 קופסת עגבניות מרוסקות – שופרסל

1/2 בקבוק מיץ עגבניות – שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 כף כורכום

מלח, פלפל

2 כוסות מים רותחים

4 כפות שמן זית

צרור שמיר קצוץ

להכנה:

1. בסיר שטוח וגדול, לחמם את השמן ולהוסיף את התבלינים. לערבב אותם בשמן החם כחצי דקה. להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת מיץ העגבניות ואת המים.

2. לבשל עד רתיחה. להנמיך את להבת הגז ולבשל את הרוטב עוד כרבע שעה. להוסיף את השמיר ואת הכרובית ולערבב. אם חסרים נוזלים (צריכים להגיע עד גובה הכרובית) להוסיף עוד מעט מים רותחים.

3. לבשל יחד כ- 40 דקות. לצרף לאורז לבן/פירה או לאכול כמנת ירק בפני עצמה – מושלם!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה