הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 741

החל מאוקטובר 2013

תבשיל מפתיע בטעמו, מיוחד מלא ארומה ו….חורף. פשוט מאוד להכנה.

06/01/2015

DSC_0252למצרכים:

1.5 ק”ג בשר אוסובוקו (רצוי עם עצם)

6 פטריות שמפניון גדולות

2 חבילות ערמונים קלויים ומקולפים

1 בצל גדול

2 בקבוקי בירה לבנה (330 מ”ל לבקבוק – סה”כ 660  מ”ל)

מלח

פלפל שחור גרוס

להכנה:

DSC_0234

1. בסיר גדול ושטוח לטגן את נתחי האוסובוקו משני הצדדים עד להזהבה ולשים בצד על צלחת.

2. באותו הסיר לטגן את הבצל עד שקיפות.

3. להוסיף את הפטריות ולטגן את שניהם יחד תוך כדי ערבוב.

4.להוסיף את נתחי האוסובוקו, המלח והפלפל והערמונים.

5. לשפוך על את הבירה ולהביא לרתיחה.

6. לבשל על אש קטנה, תוך כדי ערבוב (מדי פעם), למשך שעתיים.

עד שהאוסובוקו יהיה מוכן, קחו פסק זמן עם כוס קפה והשיר הנפלא הזה

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה