הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 746

החל מאוקטובר 2013

טירמיסו כזה לא טעמתם בחייכם. באחריות! טירמיסו עם שוקולד וקוקוס – מושלם!

12/10/2014

DSC_0216למצרכים:

לקרם גבינה

4 חבילות גבינת סימפוניה 5% בטעם טבעי

2 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

6 כפות סוכר

2 כפות תמצית פינה קולדה (קונים בחנויות מתמחות) או 1/3 כוס משקה פינה קולדה

לקרם שוקולד:

1 שמנת מתוקה

3 חבילות שוקולד מריר

לבסיס:

עוגיות – לשונות חתול (הכי יפה חצי חצי – חצי וניל חצי שוקולד)

לסירופ:

1/2 כוס אספרסו (אני עשיתי עם 2 קפסולות ממכונת קפה)

4 כפות ברנדי

להכנה:

1. להכנת מלית הגבינה: להקציף את השמנת עם האינסטנט פודינג, הסוכר והתמצית פינה קולדה עד שמתקבלת קצפת יציבה ותפוחה. להוסיף את הגבינות ולהקציף עוד 2-3 סיבובים במיקסר עד שהכל יתאחד. לשמור בקירור עד לשימוש.

2. לרפד תבנית בעוגיות לשונות חתול בצמידות אחד לשני.

DSC_0213

3. לשים את האספרסו יחד עם הברנדי בקערה ולערבב. לשפוך בעזרת כף על לשונות החתול ולהרטיב אותן היטב.

DSC_0214

4. להכנת קרם השוקולד: לשים את השוקולד והשמנת המתוקה בקערית שמתאימה למיקרוגל ולהמיס אותם עד שיהיו הומוגניים. לערבב היטב ולשפוך על הלשונות חתול. לקרר חצי שעה במקרר.

5. לשים מעל שכבת השוקולד את הגבינה וליישר ולהחליק את הגבינה.

DSC_0215

DSC_0217

6. לעטר בשוקולד מגורד או לפזר אבקת קקאו (אני לא אוהבת את אבקת הקקאו כי היא מרירה מדי לטעמי)

7. מומלץ להכין יום לפני ההגשה כדי שהטעמים יתחברו.

8. תכינו ותגידו, לא היה שווה???????

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 

 

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה