הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 740

החל מאוקטובר 2013

חצילים עם רצועות פלפל אדום ועגבניות, מנה נפלאה כתוספת חמה או כסלט קר

28/09/2014

DSC_0055למצרכים:

1 חציל גדול חתוך לקוביות

2 פלפל אדום חתוך לרצועות

10 עגבניות מקולפות ומרוסקות

4 שיני שום כתושות

1 קופסא קטנה של רסק עגבניות

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית תבלין צ’ילי יבש

1 כפית מלח

6 כפות שמן זית

1.5 כוסות מים רותחים

להכנה:

1. לשים במחבת (ממליצה מחבת טפלון כי אני ממעטת בשמן ואני לא רוצה שהחצילים ידבקו) 4 כפות שמן זית לחמם אותו היטב, ולשים את קוביות החצילים. לטגן אותם עד שישחימו מכל הצדדים. להוציא לצלחת.

2. להוסיף למחבת 2 כפות שמן זית, לטגן את רצועות הפלפל האדום מכל הצדדים היטב. להוציא לצלחת של החצילים.

3. לשים במחבת את השום, העגבניות, רסק העגבניות והמים ולהביא לרתיחה. להוסיף את התבלינים ולערבב.

4. להוסיף את הפלפל האדום והחצילים ולערבב. לבשל כ- 40 דקות. לשים לב- החצילים לא צריכים להיות רכים כמו מחית.

לאכול את התבשיל חם כתוספת עם אורז לבן/פסטה או לחילופין על לחם – כל כך טעים…..

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה