אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד
עדכונים:
פוסטים: 751
החל מאוקטובר 2013
מי שמחפש עוגה דיאטתית שיעבור למתכון אחר. מי שרוצה להכין עוגה שמרים עשירה, פריכה וטעימה במיוחד ממש כמו בקונדיטוריה שיישאר איתי.
למצרכים:
1 ק”ג קמח עם שמרים
400 גרם חמאה רכה
3 ביצים
2 שמנת חמוצה |(9%)
2 סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
למילוי: (מספיק ל-2 רולדות)
1 גבינת כנען (500 גרם)
1 קוטג’
1/2 כוס סוכר
2 כפות קמח
2 חלמונים
2 סוכר וניל
תמצית וניל
לעיטור:
סוכר גבישי (קונים בחנויות מתמחות)
להכנה:
1. לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל הרכיבים של הבצק פרט לחמאה ולמלח. ללוש את המצרכים. אחרי שהחומרים יתאחדו להוסיף את החמאה וללוש היטב 4-5 דקות. להוסיף את המלח וללוש עוד 2 דקות. להניח לתפיחה במקרר ללילה.
2. לערבב את כל חומרי המלית היטב.
3. לחלק את הבצק ל-4.
4. לפתוח את הבצק על משטח מקומח בעזרת מערוך. למלבן. בעזרת סכין לחתוך את השוליים לפי הדוגמא. באמצע להניח תלולית של מילוי גבינה.
5. לסגור את תלולית הגבינה ע”י הבאת כל רצועה לכיוון האמצע והרמתה על גבי קודמתה.
6. להניח את הרולדה בתוך תבנית אינגליש קייק, למרוח אותה בחלמון, לפזר סוכר גבישי ולהניח להתפחה במקום חמים. להמשיך כך עם שאר הבצק.
7. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40 דקות.
8. להכין כוס קפה, לחתוך חתיכת עוגה ולהשאיר גם לחבר’ה….
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות