אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד
עדכונים:
פוסטים: 751
החל מאוקטובר 2013
06/08/2014
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס שוקולית
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס קמח תופח
לציפוי:
חצי מיכל שמנת מתוקה
2 חב’ שוקולד מריר
לקישוט:
קינדר בואנו
עדשים
ככל העולה ביד הדמיון הטובה
להכנה:
1. לערבב את כל חומרי העוגה עם מטרפה היטב.
2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות . לקרר את העוגה היטב.
3. להכין את הציפוי: לשים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה ולהמיס במיקרוגל. לערבב עד שהציפוי יהיה אחיד. לשפוך על העוגה ולשים במקרר לשעתיים.
4. לקשט את העוגה כיד הדמיון הטובה. לשים בקצוות העוגה אצבעות קינדר בואנו, למלא אותה בעדשים, לשים נרות, להדליק ולשיר יומהולדת!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות