עוגיות גרנולה בטעם וריח "נייטשר וואלי"

2

עוגיות עם ריח מעלף וטעם נפלא

למצרכים:

200 גרם חמאה

3 כפות דבש

4 כפות מים

1.5 כוסות קמח מלא (אני שמתי קמח לבן) – 200 גרם

2.5 כפיות אבקת אפיה

170 גרם סוכר חום

2 כוסות שיבולת שועל

100 גרם קוקוס

150 גרם צימוקים כהים

150 גרם אגוזי מלך קצוצים

להכנה:

להמיס במיקרו חמאה+דבש+מים.

לערבב את כל החומרים היבשים היטב (קמח, אפיה, סוכר חום, שיבולת שועל, קוקוס, אגוזים וצימוקים).

לאחד את שתי התערובות (היבשים והרטובים).

להרטיב את הידיים וליצור עיגולים בגודל כדור פינג פונג.

* לשים לב שתוך כדי כידרור מאחדים את המסה. שמים בתבנית את הכדורים במרווחים (הכדורים גדלים).

לאפות את העוגיות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15-20 דקות. לשים לב שהן לא משתזפות יתר על המידה. כשהעוגיות חמות הן רכות למגע כשהן מתקררות הן מתקשות.

הריח שאופף את הבית מזכיר קונדיטוריה טובה! לקח לי 3 דקות להכין את העוגיות!