הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 740

החל מאוקטובר 2013

עוגה חגיגית טעימה במיוחד, יפה וקלה להכנה

25/07/2014

DSC_0411למצרכים:

6 ביצים

1 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מיץ תפוזים

100 גרם קוקוס

100 גרם שוקולד מריר מגורד

6 כפות גדושות של קמח

1 שקית אבקת אפיה

2 כפיות תמצית וניל

לקרם:

1 כוס חלב

1 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

להכנה:

1. להפריד את הביצים. את החלבונים לשים בקערת המיקסר עם וו הקצפה ולהקציף עם הסוכר לקצף קשה.

2. את החלמונים לשים בקערה נפרדת ולהוסיף אליהם את השמן. לערבב יחד. להוסיף גם את הווניל ולערבב.

3. בקערה נפרדת לערבב את הקמח, אבקת האפייה הקוקוס והשוקולד המגורד.

4. להוסיף את החלמונים לקצף ולערבב בתנועות קיפול. להוסיף את תכולת קערת הקמח ולאחר מכן את מיץ התפוזים. לערבב בתנועות קיפול ובעדינות.

5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.

6. לקרר את העוגה.

7. להכין את הציפוי: בקערת מיקסר להניח את השמנת, באינסטנט פודינג והחלב ולהקציף לקצפת יציבה.

8. לצפות את העוגה ולעטר עם שוקולד חלב.

DSC_0414

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 

לב

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה