הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 740

החל מאוקטובר 2013

סוכריות גומי נפלאות, כאלה שמכינים עם הילדים, ללא צבעי מאכל

28/07/2014

DSC_0253

קיבלתי תרכיזים של ויטמינצ’יק להתנסות ולהכנת מתכון קייצי וצבעוני עם המוצר. יהל שלי, אוהב מאוד סוכריות גומי. בכל הזדמנות שיש אני קונה לו את הכוכריות במגוון צבעים, צורות וריחות. אגלה לכם בסודי סודות, את הסוכריות אני קונה יותר בשבילי מאשר ליהל כי אני מכורה להם. החלטתי שאכין סוכריות גומי במגוון טעמים וצורות. גייסתי את יהל למשימה ויחד הכנו את הסוכריות הנפלאות הללו.

המצרכים:

100 מ”ל תרכיז ויטמינצ’יק (לפי טעמים אהובים) ממליצה על לימון

250 מ”ל מים

8 כפות אבקת ג’לטין

3 כפות מיץ לימון סחוט

אופן הכנה:

1. לערבב בקערה את המים, הלימון והתרכיז.

2. להכניס את הג’לטין לתוך הנוזל ולהמתין עד שיתפח.

2014-07-08 20.56.59

3. להכניס את הקערה למיקרוגל למשך דקה בערך עד שמתקבל נוזל.

4. לשפוך את הנוזל לתבנית חד פעמית מלבנית (ממליצה על חד פעמי על מנת שיהיה קל לחלץ). לקרר שעה ולאחר מכן להכניס למקרר ללילה.

5. ביום שאחרי, להוציא את משטח הסוכריה לקרש חיתוך ולחתוך לפי צורות נבחרות.

DSC_0241

DSC_02456. רצוי לשמור את הסוכריות בקירור.

DSC_0256

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה