הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 741

החל מאוקטובר 2013

מנה נהדרת של פטריות עם גבינה בטעמים וריחות של פסטו. נהדר וטעים במיוחד בכל ארוחה.

05/06/2014

IMG_3341למצרכים:

12 פטריות שמפניון גדולות

1/2 גוש גבינת פטה (מהאריזות של גד/תנובה)

2 כפות רוטב פסטו

2 כפות אגוזי מלך קצוצים

3 כפות מוצרלה מגורדת/גבינה צהובה

פירורי לחם

2 ענפים של בזיליקום (רק העלים)

תרסיס שמן

2 כפות שמן זית

להכנה:

1. לנגב את הפטריות ולחתוך את הרגליים שלהן, לקצוץ אותן לקוביות קטנות.

IMG_3323

2. לשים במחבת 2 כפות שמן זית ולטגן את רגלי הפטריות עד שיגירו נוזלים ויצטמקו. לקרר.

3. להניח את ראשי הפטריות בתבנית מרוססת בספריי שמן.

IMG_3325

4. בקערה קטנה לערבב את את רגלי הפטריות, גבינת הפטה המפוררת, פסטו ומוצרלה. לערבב עד שהכל יתאחד. לטחון 4 כפות פירורי לחם עם עלי הבזיליקום.

5. למלא את הפטריות עם המלית ולפזר מעל פירורי לחם טחונים עם בזיליקום.

IMG_3328

6. לשים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. לאכול חם.

IMG_3341

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה