הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 740

החל מאוקטובר 2013

2014-05-23 17.56.06

למצרכים:

1 ק”ג בשר פרוס לפרוסות (מס’ 5)

3 בצלים גדולים

1/2 כוס סוכר חום

4 כפות חמוציות

1 כפית קינמון

1 כף שטוחה של מלח

1.5 כפות אבקת מרק (לא חובה למי שלא מעוניין)

שמן לטיגון

להכנה:

1. בסיר גדול ושטוח לטגן את הבשר מכל הצדדים עד שיזהיב. להוציא מהסיר ולהניח בצד.

2014-05-23 09.44.45

2. באותו הסיר (אם יש נוזלים לשפוך אותם) להוסיף 4 כפות שמן – לחמם, להוסיף את הבצל לטגן 3 דקות, לאחר מכן להוסיף את הסוכר, לטגן יחד עוד 3 דקות ולהוסיף כוס מים רותחים. לבשך יחד חצי שעה, עד שהבצל יתרכך וישנה צבעו לחום (לבשל על אש נמוכה).

2014-05-23 09.47.04

3. להוסיף לסיר את החמוציות, הקינמון, המלח ואבקת המרק. לערבב. לבשל עוד 5 דקות. להוסיף עוד כוס מים רותחים. להוסיף לסיר את הבשר. לבשל יחד 40 דקות

עם סיר חצי מכוסה. הטעם והריח משגעים… הולך נפלא עם אורז לבן, קוסקוס, פירה בעצם עם כל דבר :)

2014-05-23 09.58.12

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה