הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

עוגיות שנחטפות ישר מהתבנית ולא מספיקות להיכנס לקופסה

08/04/2014

 

IMG_1846

למצרכים:

2 כוסות גרעיני חמנייה

2 כוסות גרעיני דלעת

1 כוס שומשום

1 כוס אגוזי מלך

4 חלבונים

8 כפות סוכר חום

להכנה:

1. לקלות את השומשום והגרעינים – אני פיזרתי על נייר אפיה בתבנית אפיה את כל הפיצוחים (למעט האגוזים) וקליתי בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כרבע שעה או שמזהיבים מעט – זהירות, לא לשרוף!!!

2. בקערה גדולה לשים את החלבונים והסוכר ולערבב עם מזלג או עם מטרפה.

3. לערבב את הפיצוחים והאגוזים עם החלבונים היטב כך שיהיו מצופים בחלבון.

4. בעזרת כף להניח בתבנית אפיה (כשעליה נייר אפיה) תלוליות של עוגיות במרווחים קטנים אחד מהשני.

5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כרבע שעה-20 דקות או עד שהעוגיות משחימות.

6. לשמור בקופסה אטומה (אם יספיקו להגיע לקופסה)

IMG_1848

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה