הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 737

החל מאוקטובר 2013

מנה מנחמת מאין כמוה של עוף עם ספגטי בתנור עם המון טעמים וריחות ודפנות קריספיים משגעים

23/02/2014

IMG_1323

למצרכים:

1 חבילת מקרוני מס’ 7 מבושל לפי הוראות היצרן, שטוף ומסונן.

חלקי עוף (אני השתמשתי בכנפיים)

1.5 חבילות קטנות של רסק עגבניות

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

1 כפית פלפל שחור

1 כף מלח

2.5 כוסות מים

4 כפות שמן לטיגון

להכנה:

1. לטגן את חלקי העוף בסיר שמתאים לתנור, בשמן עד שישחימו מכל צדדיהם.

2. להוסיף את התבלינים והמים. לבשל כשלושת רבעי שעה עם סיר חצי מכוסה.

IMG_1318

3. להוציא את העוף מהסיר לקערה, ולהוסיף לרוטב שנותר בסיר את רסק העגבניות. לערבב ולבשל על אש קטנה 5 דקות. לבדוק את טעמי הרוטב.

4. לשפוך פנימה את המקרוני ולערבב עם הרוטב. להניח מעל את חלקי העוף.

IMG_1320

5. לחמם תנור לחום של 150 מעלות, להכניס את הסיר מכוסה לתנור לשעתיים.

IMG_1326

6. אין מנה יותר טעימה ומנחמת ממנה זו.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה