הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 741

החל מאוקטובר 2013

הטרייפלים המשגעים של אליז

להכנת קינוח שיעשה וואו:

ראשית רצוי לקנות כוסיות קטנטנות מתוקות מפלסטיק, נראות ממש כמו קעריות קטנטנות מעליסה בארץ הפלאות  - קונים בחנויות חד פעמי.

שנית, להפעיל את הדמיון. לעשות צירופים שייראו לנו מתאימים וטעימים.

טרייפל הוא קינוח הבנוי משכבות. בדר”כ שלוש שכבות אבל כפי שכבר ציינתי השמיים הם הגבול!

להכנה:

להקציף 1 שמנת מתוקה + אינסטנט פודינג וניל + 1 כוס חלב + 1 גבינה 9% + 1 כף סוכר – לקצפת יציבה.

לטחון במג’ימיקס עוגיות של לוטוס לפירורים דקים ועדינים.

עכשיו להרכבה:

1. מפזרים פירורי עוגיות בתחתית הכוסיות (משאירים מעט עוגיות טחונות בצד).

2. בעזרת שק זילוף מזלפים את תערובת השמנת-גבינה (שהכנו קודם) עד חלקה העליון של הכוסית.

3. על התערובת מפזרים פירורי עוגיות לוטוס שהשארנו בצד.

4. על הפירורים מפזרים מרקחת פירות מדהימה (אני קניתי ב- FOX HOME) ע”פ המלצתה של אליז – לא תתאכזבו!

ועכשיו כל שנותר להגיש!

רצוי להפעיל את הדמיון ולתת טוויסטים משלכם עם תוספות שיש בבית או תוספות שאוהבים.

עוד אופציות להרכבה:

1. פירורי לוטוס מעל תערובת גבינה (כפי שכתבתי לעיל רק במקום איסטנט וניל לשים איסטנט ריבת חלב) מעל פקאן מסוכר ומעל גאנש (שוקולד מומס עם שמנת מתוקה ביחס של 1:1).

2. פירורי לוטוס מעל תערובת גבינה מעל תותים (בעונה) מעל ג’לי בטעם תות שדה.

3. פירורי לוטוס מעל שמנת מתוקה + 3/4 צנצנת נוטלה מוקצפים ומעל אגוזי לוז קלויים וקצוצים או ברס או שערות חלבה.

4. להמשיך לפנטז על עוד צירופים כי הרי אין לזה סוףףףףף

אני מאוד אוהבת לגוון ולהכין סוגים שונים לרושם כי הרי הבסיס הוא אותו בסיס המילוי אותו מילוי כל שנותר לשחק עם החלק העליון והטעמים.

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה