אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד
עדכונים:
פוסטים: 687
עוקבים: 547
החל מאוקטובר 2013
שאגלה לכם את רזי הריזוטו המושלם? ריזוטו פטריות עם ארומה וטעמים מופלאים שמגיעים ישר מאיטליה. איטליה זה כאן!...
שבת בבוקר. לפני שכולם יתעוררו, הכנתי להם הפתעה, אבל כזאת שהפתיעה גם אותי. ההפתעה הגדולה היא, שלקח לי בדיוק 3 דקות להכין את המאפים המטריפים האלה! חמאה ושוקולד הם שילוב מנצח! נוווווו שיתעוררו כבר... ...
אז....... שמתי קצת מזה וקצת מזה, הרבה מזה וקצת מזה ויצאה לי חגיגה צבעונית מעוררת, כשכל השוק נכנס לצלחת עשירה, טעימה, צבעונית ומלאת בריאות ...
קחתי פרחי כרובית קטנטנים, פינקתי אותם בפירורי פנקו, אפיתי אותם ועשיתי להם שידוך מופלא עם אליו אוליו שום... שאני שדכנית פנקנית ...
גם מבוגרים אוהבים בראוניז. נקודה. כשלוקחים את הבראוניז צעד קדימה ומתאימים אותם בדיוק לטעם הממכר, רק עם טוויסט קצת בוגר... כי בכל זאת אנחנו כבר לא ילדים והטעמים רק משתבחים ומשתדרגים עם השנים....
״מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר, את אותם הדברים אבל לאט...״ לא נוגע אליי. בבוקר יש לי שפע רעיונות, אנרגיה ויצירה. אז.......הבוקר, הפגשתי בין גבינה ודובדבנים, לפגישה מתקתקה מעט חמצמצה וטעימה.. בריח וניל הורסססס אחחח איזה בוקר של כיף, איזה כיף שהיה לי הבוקר.......
את הבראוניז הזה תרצו לנסות, שלא לדבר על לטעום. בראוניז שלושה שוקולדים עשיר, ריחני ו....ממכר... תגידו שלא בא לכם עוד ריבוע :) ...
כצמחונית וכאוהבת המטבח האיטלקי, הייתי חייבת לשלב בין השניים. איך מנה בסיסית מהמטבח האיטלקי, הפכה למנה צמחונית משגעת?...