הבלוג של עלמה גל

almagal

אוהבת את החיים ומקווה שהם אוהבים אותי. אוכל טוב, ספרות משובחת, בגדים מגונדרים והמון פינוקים. כזאת אני. תמיד לפנק-לפנק-לפנק. יוצאת לריצה- בואו איתי.

עדכונים:

פוסטים: 27

החל ממאי 2015

סוהו בראשון לציון היא קרוב לוודאי המסעדה המיוחדת בישראל. אין לה “אזרחות” ברורה והתושבות שלה בישראל אירעית. האם זוהי מיסעדה אסיאתית? אמריקנית? ניחוחות טאהיטי מנשבים בירכתיה? הכל נכון. לא ברורה זהותה המתעתעת של סוהו-מה שבטוח זו מסעדה דיסקו. והיא תמיד מלאה.

סוהו צילום דרור כץ

סוהו צילום דרור כץ

נחתנו בדאון טאון סיטי ראשל”ץ לחוויה גסטרונומית, כזאת שבאמת עדיין לא עברנו. המסעדה עתירת מקומות ישיבה ועתירת מלצרים מלאי רצון טוב, קלילות, בטחון עצמי ומקצועיות.
והיא חשוכה.
והמוזיקה- בום-בום-בום מעמדת הדי.ג’יי.
מתיישבים.
מלצרית חיננית גולשת לעברנו ומגישה לנו… אייפדים (?) עליהם התפריט, היא מחייכת בבטחה.
מתחילים לדפדף. ולרייר. על מאות תמונות האוכל המרהיבות.
מדפדפים עמוק לתוך התפריט ויוצאים החוצה, מנווטים בפינות הסודיות ואחרי כמה דקות שנדמות לנצח היא שוב באה עם החיוך הבטוח הזה שלה ועושה סדר בעניינים.
פתחנו בטאטאקי סלמון (67) צרוב עטוף אצה בטמפורה.
טאטקי סלמון צלם אילן עמיחי

טאטקי סלמון צלם אילן עמיחי

טעם של טריות משולב בחריכה נעימה וטיגון עמוק ואהבנו את מגוון הטקסטורות אז הזמנו גם טאטאקי טונה (67) שהיתה קלילה יותר.
טאטקי טונה צלם אילן עמיחי

טאטקי טונה צלם אילן עמיחי

התרעננו עם סביצ’ה סמוראי המקורי (67) באופיו ועשוי רצועות דניס, קוביות אבוקדו ובצל ירוק וסגול וצנונית שהעבירו לנו, יחד עם רוטב היוזו זץ נעים בפה. כל כך מרענן הוא היה שהתאפקנו לא למרוח על הפנים.
סביצה סמוראי צלם אילן עמיחי

סביצה סמוראי צלם אילן עמיחי

ההמשך היה מסחרר. טייפון רול (56) והוריקן רול (63) הגיעו אל השולחן. הם דומים למדי עם ניואנסים: הטייפון הוא אינסייד/אאוט במילוי טונה חריפה, בטטה בטמפורה, מלפפון ואבוקדו עטוף בסלמון צרוב עם טריאקי מיונז.
טייפון רול צילום דודי מוסקוביץ

טייפון רול צילום דודי מוסקוביץ

ההוריקן ממולא סלמון חריף, אבוקדו, מלפפון, אספרגוס ועטוף בספייסי מיונז, טוביקו (ביצה יפאנית) ועירית.
רול הוריקן צלם אילן עמיחי

רול הוריקן צלם אילן עמיחי

לקינוח הזמנו קרם ברולה ברוטב קרמל ובננות חם. הקרם ברולה הוקפא לאחר האפייה והקירור והוגש עם גלידה בשכבות.
פירמידת קרם ברולה - ברוטב קרמל ובננות חם צילום דודי מוסקוביץ.

פירמידת קרם ברולה – ברוטב קרמל ובננות חם צילום דודי מוסקוביץ.

סוהו היא קרוב לוודאי המסעדה המלהיבה ביותר שהיינו בה. במחשבה ראשונה היא לא הבחירה האינסטינקטיבית שלנו לצאת אליה אבל היא שילוב של מסיבה מטורפת עם אוכל טעים בלא פחות טירוף, אווירה מחשמלת ואיזה ביטחון עצמי של מסעדה שיודעת שמה שהיא עושה-היא עושה הוא נכון.
אחר כך נודע לנו שהמסעדה קיימת כבר 15 שנה ומאכילה יותר מאלף אנשים כל יום. ואלף אנשים לא טועים. גם אנחנו לא.

עוד מהבלוג של עלמה גל

תצוגה מקדימה

היווניה-את גדולה שמחה

אחת השיטות להתגבר על געגועים לנסיעות עקב תקציב קצר היא בחירת מסעדה שעונה על המפרט הגסטרונומי של היעד הנבחר. מסעדה צרפתית סנובית ועתירת טעמים שתחליף ערב בפריז, מסעדה איטלקית משובחת, על ניחוחותיה וגלגולי הלשון הסקסיים של...

תצוגה מקדימה

סופרפוד לסופרמן

הלחישות הללו שעוברות בין הספורטאים המתחילים והמתקדמים הגיעו גם אלינו. לאחרונה אני והסופרמן הפרטי שלי עשינו מהפך בחיינו. עברנו לתזונה בריאה יותר, השלנו כך וכך קילוגרמים (כל אחד) ושיפרנו את הכושר משמעותית כמו גם את תמונת...

תצוגה מקדימה

מכמנים לחג- מהר מהר לפני שיגמר

לפני חתונתה כלה צריכה "משהו ישן, משהו כחול, משהו מושאל ומשהו חדש" כדי שהכל יצליח. ומה צריכה גברת מרוטה כשחם, אביך ולוהט רגע לפני ראש השנה כשהיא מוצאת את עצמה בלי מתנות לקרוביה לחג? "רימון, משהו לבן, משהו מתוק ומשהו יפה עם...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה