הבלוג של עלמה גל

almagal

אוהבת את החיים ומקווה שהם אוהבים אותי. אוכל טוב, ספרות משובחת, בגדים מגונדרים והמון פינוקים. כזאת אני. תמיד לפנק-לפנק-לפנק. יוצאת לריצה- בואו איתי.

עדכונים:

פוסטים: 27

החל ממאי 2015

הגבר הוא לא טיפוס של מתוק (למרות שהוא מתוק מאוד בעצמו) והדבר היחידי שהוא מוכן להערות לגופו השרירי והאצן זו גלידה. כבר ניסינו את כולן בשנים האחרונות. חלק מהגלידריות מאכזבות, חלקן משובחות לעילה ולעילה והפכנו למעריצים צמודים עם מנוי חופשי-שבועי בקיץ, אבל מודים, די נמאס לנו. כך שניתן לומר שמטעמי בריאות וגם מטעמי מיאוס כבר מזמן לא פקדה גלידה טובה את פריזרנו.

ואז הגבר נהיה עצוב.

איך תפתיעי גבר מדוכדך ותשמחי לבבו? איך תספקי מתוק לגבר ספורטאי ששומר על המשקל? מלאי את הפריזר בגלידה מקורית ובריאותית.

למשימה גוייסה כלה שעוד לא נתקלנו בה- שהפכה למחותנת החדשה שלנו- גלידת לג’נדה. מדובר במקפאים טבעוניים, יוגורט עיזים או סויה, שמוגשים עם תוספות צבעוניות ומשמחות בצורת פירות חתוכים, שוקולדים על גווניהם השונים וסוכריות שמחות (הילדים נהנו מהם-אנחנו הלכנו על הקו המוסרי, הטבעוני והבריא). הכל עשוי מחומרי גלם טבעיים וטריים. (יש גם גלידה ללא סוכר וסורבטים שעשויים מ-100% פרי ו-0% שומן).

 מה טעמנו שהיה מיוחד?

salted rich Chocolate צילום דן לב

salted rich Chocolate צילום דן לב

 הסדרה ההיסטרית! (בעלת טעם חדש-כך אמרו לנו) של הגלידות המלוחות שכוללת בין השאר:

  • שוקולד אינטנסיבי מלוח- שעשויה שוקולד מריר ומלח ים. בהתחלה היא מתוקה ואז גוון מלוח מתערה במתיקות ויוצר חווייה חדשה של טעם. זוכה המקום הראשון שלנו- בהחלט לא משהו שטועמים בכל מקום!
  • קרמל מלוח- על אותו עיקרון של השוקולד, עם איי קרמל מתקתקים ועשירים. לאכול ולהתעלף בשקט. מקום 2 בהליכה.
  • חמאת בוטנים- קשה לנצח אותה. חמאת בוטנים מטבעה היא מתקתקה-מלוחה והשילוב הזה נהדר גם בטעם הזה.
סורבה צבעוני ומשמח -צילום דן לב

סורבה צבעוני ומשמח -צילום דן לב

  • טעמי הסורבה-  תות, מנגו, לימונענע, אפרסק, שזיף, מלון. אי אפשר לטעות איתם והם המרענן הרשמי של הקיץ החם והלח הזה. הבנו שמייצרים אותם במקום על בסיס פירות טבעיים ומים מינרלים.
salted caramel- צילום דן לב

salted caramel- צילום דן לב

בשלב הזה בערך נגמר לנו המקום בבטן, גם הקיבה המיוחדת לגלידות אותתה שהיא עשתה את שלה. הטעמים שאנחנו מתכננים לפעם הבאה:

  • גלידת מלבי טבעונית – על פי הקינוח המוכר בגירסה טבעונית. גלידה על בסיס חלב קוקוס בתוספת מי ורדים עם פיסטוק וקוקוס קלוי.
  • סורבה אסאי תות ובננה – שילוב של תות בננה יחד עם פרי האסאי הברזילאי. אנחנו כרגע בענייני מזונות על והאסאי שייך להם. צבעו סגול עז, הוא מתאפיין בטעם ומרקם עשירים, ושילוב עם התות והבננה נשמע מעניין.

TO BE CONTINUED…

 www.leggenda.co.il

עוד מהבלוג של עלמה גל

תצוגה מקדימה

היווניה-את גדולה שמחה

אחת השיטות להתגבר על געגועים לנסיעות עקב תקציב קצר היא בחירת מסעדה שעונה על המפרט הגסטרונומי של היעד הנבחר. מסעדה צרפתית סנובית ועתירת טעמים שתחליף ערב בפריז, מסעדה איטלקית משובחת, על ניחוחותיה וגלגולי הלשון הסקסיים של...

תצוגה מקדימה

סופרפוד לסופרמן

הלחישות הללו שעוברות בין הספורטאים המתחילים והמתקדמים הגיעו גם אלינו. לאחרונה אני והסופרמן הפרטי שלי עשינו מהפך בחיינו. עברנו לתזונה בריאה יותר, השלנו כך וכך קילוגרמים (כל אחד) ושיפרנו את הכושר משמעותית כמו גם את תמונת...

תצוגה מקדימה

מכמנים לחג- מהר מהר לפני שיגמר

לפני חתונתה כלה צריכה "משהו ישן, משהו כחול, משהו מושאל ומשהו חדש" כדי שהכל יצליח. ומה צריכה גברת מרוטה כשחם, אביך ולוהט רגע לפני ראש השנה כשהיא מוצאת את עצמה בלי מתנות לקרוביה לחג? "רימון, משהו לבן, משהו מתוק ומשהו יפה עם...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה