הבלוג של aliya

aliya

סקרנות...הכל טמון בסקרנות וכשהיא נגמרת נדמה כאילו אתה מפסיק לחיות,אתה סתם נושם.. מטיילת לומדת נושמת אוהבת בודקת חוקרת רושמת , והכי הייתי רוצה להיפגש עם סוקרטס ועד אז אני...כותבת !!!!

עדכונים:

פוסטים: 32

החל מנובמבר 2015

עוגות בוטיק מהממות שתמצאו רק כאן ומתכון מתוק מתוק במתנה

27/02/2018

מהממת

מלא תמונות של עוגות יש ברשת אך לא כולם תופסים לנו את העין,כאן זה ממש סיפור אהבה של כישרון ויופי,יצירתיות וטעמים נפלאים והכל עבודה ביתית,עבודת ידיים של אשה אשר החליטה באמצע החיים לעשות שינוי ולהפוך את התחביב למקצוע ולעסק פרטי וכמובן שזה התאפשר בזכות הכישרון שלה וכדי להתמקצע יותר היא למדה קונדיטוריה  ב”דן גורמה”       

 כן אני אוהבת לכתוב על נשים שעושות שינויים,נשים שמעזות לצאת מהמסלול הרגיל ולוקחות סיכון שהרי כאמור מי שלא לוקח סיכון לא מקבל סיכוי את האשה המוכשרת הזאת הכרתי מהפייסבוק והרי לפניכם אשה מדהימה

מגי  

 

מרגלית -בת 50 + 4 ילדים פתחה את העסק לפני 8 שנים–בנוסף להיותה מנהלת חשבונות מגי  אופה מגיל 8 בהדרכה של אמא  שלה שהייתה  קפדנית ביותר ,מהאם למדה את הדיוק והאסטתיות  והטעם המעודן לכל עוגיה ועוגיה ובאופן מקצועי התחילה לאפות לפני שמונה שנים כשהייתה בחופשת לידה עם בן הזקונים שלה,“החלטתי לעבוד יותר מהבית ,הסתבר שזה היה כישרון מיוחד,לאשקלון חזרתי אחרי גירושיי השניים והתחלתי מיד בסדנאות שוקולד ואפיה ,התחלתי את הטרנד של הסדנאות באשקלון ,העברתי סדנאות במקומות כמו נסלי, טריו וחד פעמי בנתיבות ,בקרוב אתחיל ללמד בעמל אשדוד אפיה”

 

במקום שוקולד

היחודיות של מגי כמובן בעיצובים העדינים . ולמרות כל הצבעים והעיצובים המיוחדים העוגה נשארת עדיין מגרה למאכל ומושכת את העין מגי מקבלת הזמנות בכל ימות השנה,לאירועים קטנים וגדולים ולימים  של פינוקים

מגי  היא בת העדה הגיאורגית ומכינה את העוגיות המיוחדות של העדה כמו כן מכינה גם עוגיות מרוקאיות בשלל צבעים וטעמים 

לאירועים לחגיגות החינה לחג המימונה ובכל ימות השנה והכל חומרים בהכשרים מהודרים !!

999

מתכון במתנה קיני מרנג ושושנים בקצפת 

למרנג מחממים על באן מארי 4 חלבונים לארג’ ו2 כוסות סוכר כוס חד פעמי שקוף . עד שהסוכר נמס . כמות הסוכר צריכה להיות כפולה במשקל מכמות המרנג . כדי שמרנג יהיה יציב ולא ימס במגע עם קרם. מעבירים להקצפה בערך עד שהתערובת מתקררת ומקבלים קצף יציב. לוקח בערך 10 דק’ מזלפים ואופים ב100 מע’ כשעתיים. ממלאים בקרם ומוסיפים. פירות משומרים כמו אפרסקים , אננס , דובדבנים. מכינים קצפת שאוהבים ומזלפים מעל שושנים מי שיודע או מזלפים מעל כל צורה שיודעים . לקרם פרווה. קצפת ריץ 2כפות איסטנט פודינג מקציפים לקצף יציב לחלבית אפשר 1 שמנת מתוקה 1 ריץ ו2 כפות פודינג . אפשר למזוג מעל רוטב פירות . לבשל כוס פרי שאוהבים כמו תותים או פירות יער . להוסיף חצי כוס סוכר . לבשל כ10 דק’ עד שהתערובת מעט מסמיכה . לטחון את התערובת בבלנדר ולמזוג מעל הפבלובות . להוסיף מעט פירות ולהגיש .

הכי יפה

 

לדף העסקי-עיצוב עוגות בוטיק סדנאות  https://www.facebook.com/margalit1967/

לדף הפייסבוק אופים עם מרגלית https://www.facebook.com/profile.php?id=460305694178914

מעבירה סדנאות בכל רחבי הארץ להזמנות-מגי נוני מרגלית -0504735010

עוד מהבלוג של aliya

תצוגה מקדימה

צעדת השחר לזכרו של רס״ן שחר בן ישי ז״ל

אני עדיין זוכרת את אותו הבוקר, עדיין התגוררתי במושבה מנחמיה,נוף ילדותי הקסום,התעוררנו לבוקר עם אנרגיה שונה משהו,שמעתי רעשים לא שגרתיים מחלון חדר השינה כעבור מספר דקות...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

ילדי האינדיגו,הגיע הזמן שתשמעו עליהם

את המאמר הזה אני רוצה להקדיש לילדי האינדיגו המיוחדים וביניהם הבת  שלי מור ובהחלט הגיע הזמן שיתחילו לדבר עליהם ,להכיר אותם ,להבין אותם יותר... רק מי שניחן באינטיליגנציה...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

חולצות הריון שאת חייבת להכיר

בלב ליבה של תל אביב חי זוג צעיר ..כן זאת הבת שלי לירית והאיש שלה שי....שי הוא צלם משו משו ולירית מעצבת פנים משו משו... כאשר לירית הרתה בפעם הראשונה,הייתה זאת שמחה...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה