הבלוג של מקורבת לצלחת

advoo

אדוה, בת 32, עובדת מדינה, גרה בתל אביב אבל גלילית במקור. ג'ינג'ית בהכחשה (אוהבת יותר את ההגדרה של אבא- שיער בצבע זהב), רבע לבנונית אבל מתגאה בזה כאילו פיירוז ואני שחקנו קלאס ביחד. מתמלאת באושר מצלחות מלאות ומתענגת לראות... +עוד

אדוה, בת 32, עובדת מדינה, גרה בתל אביב אבל גלילית במקור. ג'ינג'ית בהכחשה (אוהבת יותר את ההגדרה של אבא- שיער בצבע זהב), רבע לבנונית אבל מתגאה בזה כאילו פיירוז ואני שחקנו קלאס ביחד. מתמלאת באושר מצלחות מלאות ומתענגת לראות אותן ריקות כמה דקות אחרי.

עדכונים:

פוסטים: 11

עוקבים: 3

החל מינואר 2017

תרשו לי להתחיל בוידוי, אני במינוס. חשבון פשוט יכול לשנות את זה..הצטרפו אליי למסע

26/01/2017

תרשו לי להתחיל בוידוי, אני במינוס.

אני במינוס כי אני לא יכולה לעצור את עצמי לקנות כל מוצר חדש שיוצא (בלי פרסומות אבל העד חצות מתוק- מלוח היא יצירת אומנות ומי לעזאזל צריך מגלגל עלי גפן).

אני במינוס כי לא היה טעם של מגנום שלא טעמתי כשטיילתי באוסטרליה,כל הטים-טם קיבלו יחס שווה, אל דאגה.

אני במינוס כי היה לי חלום להכנס לגלידריה ולקחת את כל הטעמים, זה קרה.

אני במינוס כי בזבזתי יותר מחמישים אירו על שוקולד וגומים (בלי ג’לטין) כשביקרתי באמסטרדם (כל אחד, כן?!), וששה אירו על מקרון קרמלוח בפריז (שגרם לי לבכות ויש לי עדים לזה).

FullSizeRender

אני במינוס כי לקנות שישית בירות בכמעט מאה שקלים זה דבר לגיטימי, גם חומץ פטל בר ושמן אגוזי לוז זה שילוב מושלם.IMG_7560

אני במינוס כי לקנות ממרח ארטישוק ברומא זה בערך הדבר הכי חשוב שקרה בטיול המשפחתי (ובטיול של עוד כמה חברים, כי שלי כמעט הסתיים וצריך לשמור על סטוקים מספקם).

לשמחתי, חוקי החשבון הפשוטים (ומי אני שאתווכח) מורים שמינוס ומינוס הופכים לפלוס, אז למעשה אני בפלוס.

אני בפלוס כי לפני שבוע זוג חברים סיפר לי שאחד מהם התעורר באמצע הלילה וחשב על אחד מהמאכלים שבישלתי עבורם פעם.

אני בפלוס כי קיבלתי כל כך הרבה מתנות מגניבות שקשורות למטבח במהלך חיי (ערכת עיצוב לעוגות, מדבקות בצורת מקרון ואפילו כוסות מדידה בצורת בבושקה).

אני בפלוס כי פעם מקום העבודה של אחד השותפים שלי סימן את אחת הסיבות להיות הוא כי יש לו שותפה שמבשלת לו.

אני בפלוס כי כשבת דודה שלי שגרה בחו”ל מבקשת את העוגת תותים שלה לפני כל ביקור בארץ ודודה שלי את השמרים פרג.

אני בפלוס כי פעם חברים הביאו שף לארוחת ערב אצלי ונלחצתי בטירוף אבל בסוף הוא אכל עם הידיים.

אני בפלוס כי אמא כועסת על כל הוצאה מיותרת אבל כשביקשתי ממנה לעבור אצל הקצב ולהביא לי נתח בשר מובחר לחמין שבת עם החברים בכלל לא היה ויכוח.

אני בפלוס כי הלב שלי מתרחב כל פעם מחדש כשאני רואה מישהו טועם ממה שהכנתי ולוקח עוד ביס.

יש עוד המון סיבות למינוסים ולפלוסים בחיים שלי, הם ישתנו ללא הרף, דבר אחד בטוח המטבח תמיד יהיה שם.

מתקרבת לצלחת יותר ויותר מרגע לרגע.

IMG_1708

עוד מהבלוג של מקורבת לצלחת

תצוגה מקדימה

אוכל של דוגמניות (וגם מתכון לסלט כרובית מושלם)

מכירים את זה שיש משחק הכרות של אמת ושקר וצריכים לומר משפט אמת ושקר ולנחש מה מהם קרה ומה לא? אז בשנים האחרונות יש לי משפט קבוע לאמת, בגיל 4 הייתי דוגמנית מסלול. דודה שלי לקחה אותי ואת בת דודה שלי לדגמן באיזו הפקה של סטודנטים,...

תגובות

פורסם לפני 10 months
תצוגה מקדימה

פריקי שואו

מה זה אומר לגדול בגליל? זה עשרים דקות נסיעה לכיוון ישוב אחר זה לגיטימי וקרוב וגם מי שגר שם הוא ממש שכן (בת"א לצאת מגבולות שני רחובות מהבית שלך זה אמיץ ונועז), זה אומר שהשדות מסביב ירוקים תמיד, זה אומר שהפקקים לנסיעה לצפון...

תגובות

פורסם לפני 9 months
תצוגה מקדימה

סלט תפוחי האדמה של סבתא חנה

לפני כשבועיים נקראתי לדגל, אמרו לי בואי, יש פה משהו חדש, חשוב לציין שהייתי אחרי לילה מאוד קשה ובוקר שבהם לא הרגשתי טוב וכמעט ולא ישנתי חיפשתי קצת תחושה של בית, מאז שאני גרה לבד לפעמים זו תחושה שחסרה. אני אמנם מנסה לגרום...

תגובות

פורסם לפני 3 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה