הבלוג של עדי רימל - הפינוקים של עדי

addirimel

אמא לשלושה, קלינאית תקשורת ומבקרת מסעדות.כותבת על כל הדברים שמפנקים אותי ואת משפחתי :קולינריה, תרבות, טיולים, צרכנות.

עדכונים:

פוסטים: 139

החל מיוני 2013

צחי בוקששתר הוא לא רק מסעדן מעולה, הוא גם איש מקצוע עם תודעת שירות שמסתכל על הלקוחות שלו בגובה העיניים. ככה יוצרים חוויה קולינרית מושלמת

31/08/2013

אומרים שתמונה אחת שווה אלף מלים. במקרה של התמונה שלפניכם היא שווה הרבה יותר. היא בית ספר למסעדנים מתחילים.

התמונה הזו, שבה רואים אותי עם השף צחי בוקששתר, הבעלים של בלק, היא לכאורה עוד תמונה יחצנית, אבל כשצוללים לתוך הפרטים מגלים הרבה יותר. התמונה צולמה ביום שישי האחרון בפתיחה המחודשת של מסעדת בלק ברמת החי”ל. המקום עוצב מחדש והושקעה בו מחשבה רבה בכל הקשור לנוחות האורחים עם דגש על הילדים. במקום נוספו מסכים, פינות ישיבה המיועדות לילדים והפעלות.
האירוח כלל ארוחת צהריים עם מגוון מנות חדשות שנוספו לתפריט (טורטיה עם אבוקדו, אורז עם ירקות מוקפצים) לצד מנות אהובות ומוכרות, כמו ההמבורגר והצ’יפס (הכי טובים בעיר לטעמי).
בוקששתר, שזו פגישתנו הראשונה, הסתובב בין השולחנות והתמסר בשמחה לכל מצלמת אייפון. כשהוא הגיע לשולחן שלי הוא התעניין בפרטים. אם חשבתי שמדובר בסמול טוק מנומס גיליתי מהר מאוד שמדובר בהתעניינות אמיתית. בוקששתר
רצה לדעת באמת מה טעים ומה פחות.
סיפרתי לו שאני מתחתנת בעוד חודשיים ולכן אני מחפשת בתפריט את המנות הבריאותיות ודלות השומן. הוא המליץ בשמחה על כמה מנות, בהן סלט הירקות הקצוץ עם הטחינה (אני ויתרתי באומץ על הפוקצ’ות שהתלוו למנה). שיתפתי אותו ש
הקוקטייל שהוגש לפתיחה (וויסקי עם סיידר) היה מעולה, וכך גם הקרם ברולה שממנו טעמתי בקמצנות מסיבות מובנות.


בשיחה הקצרה אך המעניינת גיליתי אדם שהוא לא רק מבין באוכל, הוא מבין באנשים. בעיניי, כל איש מקצוע שמסתכל על הלקוחות שלו בגובה העיניים הוא בדרך הנכונה להצלחה, אבל על אחת כמה וכמה כשמדובר במסעדן. בין עשרות המסעדות שפקדתי במסגרת תפקידי כמבקרת מסעדות נתקלתי בכמה שילובים: אוכל מעולה, שירות גרוע, שירות מעולה, אוכל בינוני. המקומות שבהם האוכל והשירות טיפסו יחד והרכיבו הרמוניה קולינרית – וכאלה למען האמת לא היו יותר מדי – נחקקו בתוכי. מבין כל המקומות שהבינו את החיבור הזה, בוקששתר, שבין השאר כתב ביקורת מסעדות במקומון בשרון, היטיב לקלוע לטעם שלי. אם תסתכלו היטב על התמונה של הבת שלי תראו שהוא קלע גם לטעמה.



עוד מהבלוג של עדי רימל - הפינוקים של עדי

תצוגה מקדימה

המתוקים של פסקל

כשבוע לפני ראש השנה הוזמנתי להשקה חגיגית של ספרה החדש של פסקל פרץ רובין: "פסקל מגישה: נדוניה - הקשר העדתי המתוק". כדי לחגוג עם פסקל, הגיעו להשקה שנערכה בבית משפחת שטראוס בכפר שמריהו, חברים קרובים ואושיות מעולם הקולינריה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

מאסטר וודינג - איך לא חשבו על זה קודם?

האימהות שבינינו ודאי מכירות את הפלא הזה, שכשאנחנו בהריון, פתאום אנחנו לא מחמיצות אף אושה בהריון ברחוב, פתאום נראה כאילו כל העולם ואשתו בהריון ובכלל שום דבר לא מעניין חוץ מהריון. דבר דומה קרה לי עם החתונה: מהיום שהכרזתי...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

סוזי סורפרייז

  נתחיל בווידוי: מי שמכיר אותי ודאי יודע שבשלנית – אני לא. טרם  נישואי, היה זה הפרט הראשון שהצהרתי בפני כל מחזר פוטנציאלי: "אם אתה מחפש אישה שתבשל לך כמו אמא, חפש אצל אחרות". למזלי, יכולת הבישול שלי, לא הייתה סוגיה שהעסיקה...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה