עוגת שוקולד ללא אפיה

הפתרון לעוגה המושלמת, גם בטעם, גם במראה, גם בזריזות ובעיקר בקלות. תנסו ותראו כמה אני צודקת. צפו במתכון

26/08/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

כמה פעמים קרה לכם שהייתם צריכים להכין עוגה ולא היה לכם כוח? כמה פעמים קרה לכם שממש רציתם לאפות והיה לכם כ"כ חם ליד התנור וויתרתם? כמה פעמים לא היה לכם זמן להכין עוגה ואמרתם נואש? זה הפתרון לעוגה המושלמת. גם בטעם, גם במראה, גם בזריזות ובעיקר בקלות. עוגת שוקולד ללא אפיה, תנסו ותראו.

המצרכים:

3 שרוולים של ביסקוויטים גרוסים (לא לרסק)
240 גרם נוזל קוקוס (או מים או חלב)
200 גרם סוכר
חצי כוס קקאו
100 גרם אגוזי לוז קלויים קצוצים
150 גרם חמאה
1/2 בקבוקון של ווניל

 לציפוי:

120 גרם שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד צ'יפס מריר
100 גרם שבבי קשיו

אופן הכנה:

לשים בסיר קטן את הנוזל ולערבב אותו עם הסוכר. להוסיף את הקקאו ולערבב.

להוסיף את החמאה ולחמם על הגז עד שהחמאה נמסה והקרם מסמיך. להוסיף את הווניל ולערבב.

לשפוך את הקרם על הביסקוויטים, להוסיף את האגוזים הקלויים ולערבב הכל יחד.

להעביר לתבנית ולקרר שעתיים.

לחמם את השוקולד והשמנת ולערבב עד שמתקבל קרם חלק. לשפוך על העוגה ולעטר בשבבי קשיו.

בתיאבון!

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה