קוצרות פירות

ספר המתכונים הדיאטטי שלנו הולך וגדל, הודות לכן. הנה מתכונים מעולים עם פירות של 5 גולשות סלונה

01/06/2011
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS
» המתכון של תמר געש. flickr: jayneandd

המתכון של אוה

גביע יוגורט יחד עם רבע תפוח , מחצית בננה, 2 תותים אדמדמים, כף שיבולט שועל ונגיעה קטנה של דבש.

אופן ההכנה
לערבב, להתענג בין ביס לביס, לחלום על המשקל הרצוי, הגינס החדש, או השמלה הפרחונית שראית השבוע.
להתגעגע - למה שרוצים להיות, להצליח כל הדרך אל האושר שלך.
.

המתכון של עליזה אופיר

מעדן יופלה (או כל מעדן אחר) בטעם תות - 500 גרם

1 גבינה לבנה 5% - 250 גרם

0.5 כוס סוכר

0.5 כוס קמח

0.5 חבילה אינסטנט וניל

3 ביצים

50 גרם חמאה

1 אגס גדול

2 אפרסקים בשלים

1 תפוח

1-2 שזיפים

10 ענבים חתוכים לחצי

2 כפות סוכר

0.25 כפית הל (לא חובה)

כף וניל

מעט קינמון

אופן ההכנה

משרים את הפירות בקערה עם 2 כפות גדושות של סוכר, 0.5 כוס מים חמים, מעט קינמון, 0.25 כפית הל ו- 1 כף וניל.

מעבירים את היגורט, הגבינה והסוכר לקערה ומערבלים עם מערבל ידני, מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים היטב (עד שלא יהיו גושי קמח).

מוסיפים את הפירות החתוכים ומערבבים.

שופכים הכל לתבנית אפייה ואופים כ- 150 דק' בחום 220 _ 35 דק' בחום 200

.

המתכון של אסתי שכטר רוזנברג

המצרכים - יוגורט לבן או עם פירות 0% - 1.5%
פירות (אפשר הכל - תפוח, ענבים, בננה, תותים)
גרנולה או קורנפלקס ללא סוכר
מעט דבש

אופן ההכנה

בקערית מסדרים יוגורט, מעליו פירות שחתכנו קודם לקוביות, גרנולה או קורנפלקס ומעל הכל מטפטפים מעט דבש.

.

המתכון של תמר געש

לא זול, אבל טעים ויפה

חומרים:

סלסלת פטל

סלסלת אוכמניות שחורות

סלסלת תות שדה

סלסלת אוכמניות אדומות

על הפירות להיות טריים - לא קפואים

אופן ההכנה:

לשים בקערה גדולה, 2 כפות סוכר ומעט חומץ בלסמי

לערבב בעדינות כדי לא למעוך את הפירות

.

המתכון של לי-פז אספיר

מרכיבים (ל-4 מנות):

1 אננס טרי

1 מנגו

2 נקטרינות

5 משמשים

3 קיווי

חופן אוכמניות

חופן עלי נענע

לסירופ:

2 כוסות + כף (500 מ"ל) מים

1/3 כוס (70 גרם) סוכר

1/2 כוס (100 מ"ל) יין לבן

2 גבעולי למון גראס חתוכים

אופן ההכנה:

הסירופ: מבשלים את כל מרכיבי הסירופ עד לרתיחה ומצננים. מסננים ומניחים בצד.

חותכים את הפירות לקוביות בגודל הרצוי ומניחים בקערה.

הסלט: קוצצים את עלי הנענע ומוסיפים לסלט.

יוצקים מעל את הסירופ, מערבבים ומגישים.

צילום:

http://www.flickr.com/photos/jayneandd/




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה