טסה על זה

המעצבת חגית טסה מעדיפה תמיד יין אדום ולא מוותרת על בקבוק שנפתח בערב שישי. יין משמח, מרגיע ומסתבר שגם מרדים

23/05/2011
מערכת סלונה קבלו עדכונים ממערכת
  • RSS
» חגית טסה, צילום: יח"צ

מה את שותה בדרך כלל?

אני מעדיפה תמיד יין אדום, בעיקר גמלא פינו נואר. בכלל, אני לא יודעת למה, אבל אני לא אוהבת כל כך יין לבן. אני אוהבת גם למברוסקו.

מתי את שותה?

ביום שישי-  קבוע, בארוחות ערב, תמיד פותחים בקבוק. גם אם אנחנו יוצאים באמצע השבוע – אני אשתה יין, ולפעמים סתם ככה בבית. זה כל כך מרגיע. אחר כך אני ישנה מצוין.

את מגישה קאווה במכירות?

אני לא כל כך עושה מכירות כאלה, אבל זה מה שהגשתי בפתיחה של החנות. קאווה באמת הולכת טוב באירועים כאלה – היא נותנת תחושה נעימה, לא מרדימה. זה טוב למכירות ונעים לקונות. עושה תחושה נעימה בגוף, לא מכביד ולא מפריע לשום פעילות.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה